Budán a hegyvidéken átvételi pontot nyitunk!

Kedves Barátaink,

Új lehetőség nyílik a termékeink beszerzésére. Átvételi pontot létesítünk Budapest 12. Kerületében a Hegyvidéken a Lóránt utcában.

  • Honlapunkon illetve hírlevelünkben elérhető lesz a rendelési űrlap linkje. 
  • Fizetés a rendelt termékek átvételékor készpénzben illetve kártyával történhet. 
  • Terveink szerint az átvételi pont csütörtökönként délután  17:30 – 18:30 ig várja a kedves vásárlókat.
  • Rendelni mindig az átvételt megelőző szombat 17:00-tól, hétfő 17:00-ig lehet. Ez azt jelenti hogy az aktuális űrlap a következő héten rendelhető termékekkel mindig szombatonként élesedik.

Most kivételesen az első alkalommal kedd estig fogadjuk a rendeléseket ( május 31 kedd 19:00 ig lehet rendelni)

A termék kínálat zöldség, gyümölcs és kézműves lekvárok szószok csatnik. 

Az aktuálisan elérhető termékekről heti rendszerességgel a Perillakert hírleveléből illetve a honlapunkról értesülhetnek. 

Bicskén a Galagonyás dűlőn teremnek a finomságaink. Ökológiai szemlélettel termesztünk.

Friss, vegyszermentes, helyi, kézműves.

Mit kínálunk az első átvételi lehetőségre, június 2 csütörtökre?

Érik a májusi cseresznyénk, 4 fajta salátát kínálunk- van ruccolánk, fejes illetve, jégsaláta és egy szuper nagylevelű tépősalátánk. Friss salátamixet is készítünk. 

Újhagyma is van még. 

Ami állandóan elérhető : alma csatni, lekvárok. 

A nyár… ősz folyamán lesz még: fekete szeder, kajszibarack, körte, alma, szőlő ( többfajta csemegeszőlő köztük a mindent vivő néró)

Zöldségek: különleges fajtájú paprikák és paradicsomok, mángold, karalábé, kelkáposzta, zöldborsó, padlizsán (Padlizsánkrém is! ) 

Ezeken kívül június végétől megjelenik a kínálatban a Cserjés perilla is más néven kínai bazsalikom illetve ahogy a japánok nevezik siszo – frissen szedett levélként kínáljuk elsősorban de készítünk perilla pesztót és perillás teakeveréket ( perilla-citromfű-menta )

Átvételi pont:

1125 Budapest Lóránt út 27 a garázsoknál ( keresd a Perillakert feliratot! )

Időpont:

2022 június 2, 17:30-18:30

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük